V-Tac / Samsung Geïntegreerde LED Buis 30cm 4000K | Koel Wit

17,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Wit

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over V-Tac / Samsung Geïntegreerde LED Buis 30cm 4000K | Koel Wit

30CM geïntegreerde LED buis - Koel Wit (4000K)
Volledig gecertificeerde geïntegreerde LED buis van 30cm in de kleur Koel Wit (CE, EMC, ROHS). Deze armatuur en ledverlichting in één is gemaakt van hoogwaardig kunststof!

Het voordeel van een geïntegreerde LED is dat zowel het armatuur als de LED buis in één zit. U hoeft dus niet uw huidige LED armatuur om te bouwen of de starters te verwisselen. U kunt deze LED buis namelijk meteen aansluiten.

Dit geïntegreerde led buis in dit modern afgewerkte armatuur is voorzien van Samsung SMD LED chips en u krijgt hierdoor maar liefst 5 jaar garantie zonder gedoe! Onze LED buizen worden veelal toegepast in kantoren, winkels, magazijnen, schuren, hotels en soortgelijke locaties.

Met de aanschaf van deze V-Tac LED buis kunt u er van uit gaan dat de LED buis NIET flikkert, geen UV of Infrarood straling afgeeft, milieuvriendelijk is gebouwd (geen lood of kwik verwerkt) en erg simpel te installeren is. Heeft u vragen over de toepassingen of installatie van de LED buis, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag!

Materiaal:
Plastic
Voorraad: