Philips Kinderkamer Lamp My Kidsroom My Buddy led Philips 445041916

64,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Roze

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Philips Kinderkamer Lamp My Kidsroom My Buddy led Philips 445041916

Door de vriendelijke uitstraling is de tafellamp myBuddy het perfecte maatje voor uw kind in zijn of haar slaapkamer. Met myBuddy valt uw kind gemakkelijk in slaap en blijft in bed totdat het tijd is om op te staan.

- Leeslamp myBuddy is een prettig leeslampje om verhaaltjes bij voor te lezen. Het diffuse, warm witte licht van myBuddy is aangenaam en zorgt voor een optimale lichtsterkte om bij voor te lezen.

- Kindvriendelijk MyBuddy is ook voor kinderen volledig veilig, omdat de lamp is gemaakt van kindvriendelijke materialen en gebruikmaakt van een LED-lamp, die altijd koel is bij aanraking.

- LED-licht van topkwaliteit myBuddy heeft een erg laag energieverbruik van slechts 2 x 1W, maar biedt toch een krachtige verlichting (van 140 lumen). Mybuddy geeft een zacht, warm wit licht met een lichttemperatuur van 2700 Kelvin.

- Grappige en eenvoudige aan-uitschakelaar Als u op het hoofd van myBuddy's drukt, gaat er een zacht, warm wit leeslampje branden.

- Energiezuinig De LED-technologie die wordt gebruikt bij myBuddy heeft een lange levensduur van minimaal 20.000 uur. Aangezien myBuddy slechts enkele watts energie verbruikt, is het een zeer energiebesparend lees-, nacht- en ochtendlampje.

- Robuust ontwerp Het ontwerp is robuust, stevig en onbreekbaar, en is dus ook absoluut veilig voor kinderen.

- Zacht nachtlampje Na het verhaaltje geeft de zachte gloed van het nachtlampje aan dat het tijd is voor uw kind om te gaan slapen. De zachte gloed stelt uw kind ook gerust als hij 's nachts wakker wordt. Bij jonge kinderen kunt u het nachtlampje ook als oriëntatieverlichting gebruiken of om een gezellige en geruststellende sfeer te creëren bij het voeden of troosten van uw kind.

- Ochtendlicht instellen Het intuïtieve achterpaneel met draaiknop en digitale klok maakt het erg eenvoudig om de verschillende functies van myBuddy te gebruiken. U hebt 's ochtends de keuze tussen enkel maanlicht, maan- en zonlicht, of enkel zonlicht. Om het ochtendlicht te activeren, stelt u eenvoudigweg het tijdstip in waarop u de zon wilt laten verschijnen.

- Ochtendlicht Jonge kinderen weten vaak niet wanneer ze uit bed mogen komen. De zon op de buik van myBuddy vertelt hen wanneer de dag kan beginnen. Dankzij de eenvoudige symbolen van de zon en de maan leert uw kind op een speelse manier wanneer het uit bed mag komen. Wanneer de zon op myBuddy's buik schijnt, is het tijd om te spelen.

Materiaal:
Metaal
Voorraad: