Steinel 671211 Xsolar GL-S Staande solarlamp met bewegingsmelder 1.2 W Neutraal wit Zilver

325,- 265,-
5 Prijzen, De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver GeenKleur

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over Steinel 671211 Xsolar GL-S Staande solarlamp met bewegingsmelder 1.2 W Neutraal wit Zilver

Licht AAN/UIT – automatisch en zonder stroomkosten
De innovatieve sensoren reageren op bewegingen en lichtomstandigheden, schakelen het sterke led-licht automatisch in en daarna weer uit als het niet meer nodig is.

De sensor-led-lamp XSolar GL-S staat als geen ander voor de verbinding van efficiëntie, elegantie en flexibiliteit. Fel licht, 365 dagen per jaar, 0,- euro stroomkosten. Ideaal voor bodemmontage op tuinpaden, opritten, terrassen en in tuinen – overal waar geen stroomaansluiting is. De XSolar GL-S kan dankzij de meegeleverde verschillende standvoetlengtes aan de individuele omstandigheden worden aangepast. De keus is aan u: 45 cm, 63 cm of 100 cm hoog. Deze flexibiliteit gaat gepaard met een technologiecombinatie van led, sensor, solar-module en sterke accu.
Alles op een rijtje: het 0,5 W led-lichtsysteem met sensationele 124 lm/W is 12 keer zo efficiënt als een gloeilamp en verlicht een oppervlak van 30 m² gelijkmatig. De led heeft een levensduur van circa 50.000 h ofwel 30 jaar. Onderhoud en het verwisselen van lampjes zijn overbodig. De XSolar GL-S is bovendien uitgerust met een infraroodsensor die vrijwel onzichtbaar geïntegreerd is in de onderzijde van het led-paneel. Registratiehoek: 140°. Reikwijdte: 5m radiaal. Licht wordt dus alleen ingeschakeld als het nodig is. De sensorfunctie schakelt het licht bij een schemerwaarde van 2 lux automatisch in en de nalooptijd is geregeld via de software. Deze gepatenteerde intelligente microprocessorsturing zorgt voor maximale energie-efficiëntie. Bovendien beschikt hij over een basislichtfunctie.
Kijken we nu eens naar de twee echte efficiëntiehoogtepunten van dit innovatieve lichtsysteem. De XSolar GL-S is enerzijds uitgerust met een monokristallijn zonnepaneel met afdekking van mat mineraalglas voor een optimale omzetting van het zonlicht in energie. Het zonnepaneel en led-paneel kunnen beide worden gedraaid. Door het extra geïntegreerde kompas is het eenvoudig om het zonnepaneel precies naar het zuiden te richten. Bovendien is de XSolar GL-S uitgerust met een 2500 mAh sterke lithium-ferrum-accu. Deze wordt in opgeladen staat geleverd en beschikt meteen vanaf de eerste minuut over een brandreserve van tot wel 50 dagen. Lithium-ferrum-accu's zijn ware capaciteitstalenten, ze raken nooit helemaal leeg en functioneren ook bij temperaturen onder nul zonder verliezen. Bovendien kunnen ze m.b.v. een micro-USB aansluiting worden opgeladen – als de zon langere tijd geen zin zou hebben om te schijnen.