Philips MyLiving ITALO LED hanglamp MyLiving by Philips 37266/87/16

71,95 46,95
De beste prijs bij LampenTotaal


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL en DPD

Over Philips MyLiving ITALO LED hanglamp MyLiving by Philips 37266/87/16

De Philips myLiving Italo LED-hanglamp is een trendy glazen hanglamp met een speels geometrisch ontwerp. De lamp heeft een eigen karakter en is een toevoeging aan het interieur in je huis. De warm witte LED?s stralen een prachtig warm wit licht uit en geven je inrichting nog meer schoonheid.

Specificaties van deze lamp
Geintergreerde LED?s
Wattage van de LED?s: 4.5W
Kleurtemperatuur: warm wit
Dimbaar: nee
In hoogte verstelbaar: ja, min 21.1 cm ? max 150 cm
Materiaal van de kap: glas
Breedte van de kap: 17.3 cm
IP-code: IP20, bestand tegen voorwerpen groter dan 12,5 mm, niet bestand tegen water
Levensduur LED?s: 15.000 uur (15 jaar)
Garantieperiode: twee jaar

Hanglampen voor woon- en eetkamer of keuken
Een hanglamp geeft karakter aan je interieur. Er zijn wel verschillende zaken waar je rekening mee moet houden om tot het beste resultaat te komen: de stijl & vormgeving, de functie & plaats, de vorm van je keuken- of eettafel.

Wat is de functie van je hanglamp?
Er zijn hanglampen die alleen gericht licht bieden. Hierbij schijnt de lichtbundel naar beneden. Deze lampen zijn ideaal voor het uitlichten van je eet- of keukentafel. Daarnaast zijn er ook ?multifunctionele? lampen die zowel voor gericht als diffuus licht zorgen. Zo wordt zowel de tafel als de kamer voldoende verlicht. Diffuus licht is gelijkmatig, egaal licht zonder harde schaduwen en wordt vaak gebruikt voor algemene verlichting. Het is lastig te zien van welke kant het licht komt en geeft dus een subtiel effect.

Hanglampen afstemmen op keuken- en eettafel
De vorm en grootte van je tafel zijn bepalend voor je hanglamp. Een lange eettafel vereist ook een ?lang? lichtobject. Zo heb je hanglampen met meerdere lichtbronnen waarmee de volledig lengte van de tafel belicht kan worden of je kan ervoor kiezen om 2 lampen op te hangen. Boven een ronde of vierkante tafel kan je kiezen voor