Antraciet-grijze HOFTRONIC™ 3x Spikey LED Prikspot 5 Watt 400lm 2700K antraciet IP65 waterdicht

59,60 39,71
2 Prijzen, De beste prijs bij Into-led.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Antraciet grijs

Over Antraciet-grijze HOFTRONIC™ 3x Spikey LED Prikspot 5 Watt 400lm 2700K antraciet IP65 waterdicht

Set van 3 Spikey Tuinspot Antraciet 2700K warm wit 5 Watt 400 lumen Je tuin voorzien van sfeer en direct de mooiste plekken highlighten? Dan kies je voor deze complete set Spikey tuinspots. De prikspots zijn volledig gemaakt van onderhoudsvrij en UV-bestendig gegoten aluminium. De spots zijn voorzien van een GU10 fitting, waardoor je de lichtbron eenvoudig kunt verwisselen. Spikey heeft geen last van kou, hitte of vocht door zijn hoge IP65 beschermingsklasse. Hierdoor kun je de Spikey gerust het hele jaar buiten laten staan/hangen. Product eigenschappen

  • Premium materiaal: De Spikey prikspot is gemaakt van dik gegoten onderhoudsvrij aluminium + glazen lens + GU10 fitting uit volkoper. 
  • Volledig kantelbaar: De lichtkop van deze multifunctionele buitenlamp is volledig kantelbaar. Wanneer je de spot in de grond steekt kun je deze natuurlijk ook 360 graden draaien. Hierdoor richt je de tuinspot zeer precies naar een bepaalde boom of struik.
  • COB LED chips: De toegepaste GU10 in dit armatuur is voorzien van de nieuwste COB LED Chips. Hierdoor schijnt het licht uit deze prikspot extra ver. Ideaal dus voor het uitlichten van objecten of de gevel.
  • Poedercoating: De Spikey Prikspot is afgewerkt met een vochtbestendige en UV-bestendige poedercoating. Geen verkleuringen in de coating of het verkleuren ervan. Ook eventuele corrosie is hierdoor uitgesloten.
  • Triple waterdicht: Bestand tegen regen, ijzel kou en hitte; schijnwerper voor buiten is IP65 waterdicht, hierdoor sterk verbeterd in stabiliteit. De spot werkt onder -20 en 40 graden Celcius. Zet deze LED tuinspot niet gedurende lange tijd ondergedompeld in water.
  • Meerdere montage mogelijkheden: In de grond of aan de muur. Je bepaalt het helemaal zelf. De Spikey is licht van gewicht en hierdoor ook zeer geschikt voor montage aan de schutting.
  • Perfect voor uitlichten: Dankzij de zeer gebundelde stralingshoek van 38 graden is de Spikey tuinspot de allerbeste prikspot voor het uitlichten van bomen, struiken en vlaggenmasten. Zeker in combinatie met de hoge lichtopbrengst van 400 lumen.
  • 2700K sfeervol warm wit: De 2700K warm witte lichtkleur gecombineerd met de gebundelde stralingshoek van 38 graden zorgt ervoor dat de Spikey toe te passen is als sfeerverlichting en accentverlichting. Dit maakt deze tuinspot zeer multifunctioneel.
  • Verwisselbare lichtbron: Het uitstekend ontworpen armatuur gemaakt van het dikste aluminium gaat gemakkelijk tientallen jaren mee. De lichtbron is verwisselbaar bij een defect waardoor je nog decennia plezier hebt van deze tuinspot.
  • Voorzien van alle keurmerken: Alle producten van HOFTRONIC worden uitvoerig getest door onafhankelijke partijen. Dit garandeert de genoemde eigenschappen van het product, zoals de waterdichtheid, het verbruik en de lichtopbrengst. Deze Spikey prikspot bevat alle vooraanstaande keurmerken: CE, EMC, RoHS.
  • Kopen zonder zorgen: Op dit HOFTRONIC product ontvang je 3 jaar garantie op het armatuur en 2 jaar op de GU10 spot.
  • Geschikt voor smart verlichting: De Spikey is klaar voor de nieuwste soorten verlichting. Zo kun je de GU10's vervangen voor slimme spots van Philips Hue of natuurlijk Hoftronic Smart.
  • Traploos dimbaar: Door een dimmer aan te sluiten op de Spikey kun je deze volledig traploos dimmen van 0-100%.
Perfect voor buiten De Spikey antraciet prikspot is speciaal ontwikkeld voor buiten. De tuinspot is gemaakt van keihard gegoten onderhoudsvrij aluminium en afgewerkt met een AKZO Nobel poedercoating. Deze coating is zowel vochtbestendig als UV-bestendig. Hierdoor behoudt de Spikey prikspot zijn prachtige antraciet kleur. De spot is verder voorzien van stevig veiligheidsglas. Dit zorgt ervoor dat het glas niet barst of scheurt bij koud weer. Hierdoor werkt de Spikey tot een temperatuur van -20 graden Celcius.  Door toepassing van dikke waterdichte rubbers in het armatuur (niet zichtbaar aan de buitenkant) beschikt de Spikey prikspot over een IP65 beschermingsklasse. Dit betekent dat de prikspot volledig stofdicht is en in direct contact kan komen met water. Je kunt de Spikey dus gerust het hele jaar buiten laten hangen. Je kunt de Spikey niet direct onder water plaatsen. Meerdere montagemogelijkheden De Spikey kun je natuurlijk in de grond monteren met de bijgeleverde aluminium grondspies, maar je kunt de Spikey ook aan de muur bevestigen. Hierdoor zijn aan de achterzijde van de Spikey twee openingen gemaakt. Hier kun je eenvoudig twee schroeven doorheen steken. De Spikey is zeer licht van gewicht. Hierdoor heb je geen grote gaten/schroeven nodig om de Spikey te monteren. Handig voor wanneer je de tuinspot aan de schutting wilt monteren. Sfeervol warm wit licht De lichtbron in deze tuinspot schijnt een sfeervol warm wit licht van 2700 graden kelvin. Deze lichtkleur is het best te omschrijven als een warm helder licht. Perfect voor het sfeervol uitlichten van de tuin. Door de gebundelde stralingshoek van 38 graden is deze Spikey tuinspot echter ook nog eens heel goed in het accentueren van objecten in de tuin. Verwisselbare lichtbron Bij deze set Spikeys zit al een lichtbron. Zo kun je op de dag dat je de Spikey binnen krijgt direct aan de slag met de montage ervan. Uiteraard kun je deze lichtbron eenvoudig verwisselen via de schroefdraad in de tuinspot. Hierdoor hoef je de gemonteerde prikspot niet van de muur of uit de grond te trekken. Een groot voordeel hiervan is natuurlijk dat je niet de hele lamp hoeft te vervangen bij een mogelijk defect. Een ander groot voordeel is dat je de Spikey ook kunt voorzien van slimme verlichting, zoals Philips Hue en de Hoftronic smart spotjes. //downloads// Datasheet Spikey: Datasheet GU10:

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: