HOFTRONIC™ Buitenlamp / Wandlamp LED Zwart - Kubus tweezijdig oplichtend - IP65 - Cube Kansas - 6 Watt - Vierkante lamp geschikt voor binnen en buiten

26,90 17,95
De beste prijs bij Into-led.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over HOFTRONIC™ Buitenlamp / Wandlamp LED Zwart - Kubus tweezijdig oplichtend - IP65 - Cube Kansas - 6 Watt - Vierkante lamp geschikt voor binnen en buiten

LED wandlamp Kansas 7 Watt Up & Down light IP65 zwart De lichtbundels van deze Kansas wandlamp zijn volledig instelbaar (0-100 graden). De wandlamp schijnt een sfeervol warm wit licht en is vervaardigd uit onderhoudsarm aluminium. Deze cube wandlamp schijnt zowel naar boven als beneden waardoor je een heel gaaf lichteffect kunt creëren op de muur. Door de IP65 beschermingsklasse kun je de wandlamp zowel binnen als buiten gebruiken. Om ervoor te zorgen dat de Kansas zijn matzwarte kleur jarenlang behoudt is deze afgewerkt met een vochtbestendige en UV-bestendige poedercoating. Product eigenschappen

  • Up and down wandlamp: De wandlamp schijnt zowel naar boven als beneden. Beide lichtstralen zijn onafhankelijk van elkaar in te stellen in 0-100 graden.
  • Mat zwarte kleur: Hierdoor reflecteert licht niet op het armatuur. Dit zorgt ervoor dat de lichtstralen nog beter uitkomen.
  • Onderhoudsvrij aluminium: Hierdoor hecht vuil en stof zich slecht aan de wandlamp waardoor je de wandlamp minder vaak hoeft schoon te maken.
  • AKZO-Nobel poedercoating: Deze coating zorgt ervoor dat de verf niet afbladdert wanneer deze gedurende lange tijd bloot wordt gesteld aan vocht. Deze coating is tevens UV-bestendig.
  • IP65 waterdicht: Hierdoor kun je de tweezijdige wandlamp gerust het hele jaar buiten laten hangen. De lamp heeft geen last van vocht, kou of hitte. Dit maakt de wandlamp ook zeer geschikt voor de badkamer.
  • Sfeervol licht: Door zijn 3000K warmwitte lichtkleur is de Kansas een sfeermaker in iedere ruimte
  • Geïntegreerde lichtbron: De Kansas beschikt over een geïntegreerde lichtbron met de nieuwste LED chip technologie.
  • Lange levensduur: Deze LED Chips zorgen ervoor dat de Kansas wandlamp een levensduur heeft van 30.000 branduren. Dit is bij gemiddeld gebruik maar liefst 12 jaar.
  • Montageklaar geleverd: Incl. Schroeven, pluggen, sluitringen en een inbussleutel.
  • Alle ruimtes: Geschikt voor de badkamer, woonkamer, kantoor, slaapkamer, gang en tuin.
De perfecte wandlamp voor binnen en buiten Door de hoge IP65 beschermingsklasse van de Kansas is deze uitermate geschikt voor alle vochtige ruimtes. Denk hierbij aan de badkamer, onder de veranda of natuurlijk gewoon aan de gevel of schutting. De Kansas kan in direct contact komen met regen, sneeuw of ijzel. Door het onderhoudsvrije aluminium roest de wandlamp niet. De matzwarte kleur behoudt de wandlamp eenvoudig meerdere seizoenen dankzij de AKZO-Nobel poedercoating. Deze coating is zowel vochtbestendig als UV-bestendig. Dit zorgt ervoor dat de verf niet bladdert bij lange blootstelling aan vocht en niet verkleurt wanneer deze lang in de volle zon hangt. Lange levensduur In de Kansas zitten duurzame SMD Chips verwerkt. Hierdoor hoef je geen aparte lichtbron meer te kopen. De chips zorgen daarnaast voor de lange levensduur van 30.000 branduren. Dit betekent dat wanneer je de Kansas 250 dagen per jaar, voor 10 uur per dag aan hebt staan de ingebouwde lichtbron maar liefst 12 jaar meegaat. De LED Chips zijn daarnaast zeer efficiënt. Deze verbruiken slechts 7 Watt en produceren hiermee 560 lumen aan licht. Hierdoor vervangen ze een 55 Watt halogeen lamp. 
De Kansas schijnt een sfeervol warm wit licht van 3000 graden kelvin. Deze lichtkleur wordt ook wel warm wit genoemd en is het beste te omschrijven als een warmte gele gloed. De ideale lichtkleur voor ruimtes waarin je vaak ontspant. Denk hierbij aan de woonkamer, tuin of slaapkamer. De lichtkleur is exact dezelfde lichtkleur als de ouderwetse 630. Eenvoudige montage De Kansas kan direct op het 230 Volt lichtnet worden aangesloten. Hierbij hoef je geen gebruik te maken van drivers of transformatoren. Bij je bestelling krijg je alle benodigde materialen om de Kansas aan te sluiten. In de verpakking vind je:
  • 1x de Kansas Wandlamp
  • 1x een inbussleutel
  • 2x schroeven
  • 2x sluitringen
  • 2x pluggen
Zo kun je op de dag dat de postbode voor de deur staan direct beginnen met het aansluiten ervan. //downloads// Montagehandleiding: Datasheet:

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: