Roestvrijstalen 9x HOFTRONIC Maisy - Grondspots LED voor buiten - Rond - RVS - IP65 Waterdicht - Verwisselbare GU10 - Tuinspots en inbouwspots buiten voor in de grond - 3 jaar garantie

178,- 118,67
2 Prijzen, De beste prijs bij Into-led.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Roestvrijstaal Zilver

Over Roestvrijstalen 9x HOFTRONIC Maisy - Grondspots LED voor buiten - Rond - RVS - IP65 Waterdicht - Verwisselbare GU10 - Tuinspots en inbouwspots buiten voor in de grond - 3 jaar garantie

HOFTRONIC Maisy - 9x LED Grondspot rond RVS GU10 IP67 waterdicht 3 jaar garantie Deze multifunctionele grondspots zijn geschikt voor iedere plek in de tuin, oprit of vlonder. De grondspots zijn IP67 waterdicht en voorzien van veiligheidsglas. Hierdoor zijn ze overrijbaar en dus geschikt als opritverlichting. De Maisy grondspots beschikken over een GU10 fitting, waardoor je zelf de lichtkleur, lichtsterkte en stralingshoek van de Maisy kunt bepalen. Door de LED grondspots te voorzien van smart verlichting kun je deze zelfs bedienen via je smartphone. De grondspots hebben een extreem lange en afgeronde rand, waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor de vlonder. Productvoordelen

  • Roestvrij staal: De bovenkant van de grondspots is gemaakt van roestvrijstaal. Hierdoor zullen de grondspots nooit roesten of verkleuren. Dit zorgt ervoor dat je jarenlang kunt genieten van deze grondverlichting.
  • AKZO-Nobel poedercoating: De Maisy grondspots zijn afgewerkt met een dubbele coating. Deze coating is krasbestendig, vochtbestendig en Uv-bestendig. Hierdoor zullen de grondspots niet snel beschadigen of verkleuren.
  • Geschikt voor GU10 spots: Deze tuinspots beschikken over een GU10 fitting. Doordat de lichtbron verwisselbaar is hoef je bij een defect niet de hele grondspot te vervangen. De GU10 spots zijn verwisselbaar terwijl de grondspot in de grond geïnstalleerd is.
  • Voorzien van veiligheidsglas: De lens is gemaakt van veiligheidsglas. Hierdoor barst het glas niet door vorst of extreme hitte.
  • Geschikt voor de oprit: Door de toepassing van veiligheidsglas zijn de grondspots ook te gebruiken op de oprit. Je kunt er namelijk overheen rijden.
  • Ook als vlonderspots: Wanneer de Maisy is geïnstalleerd steekt deze minimaal boven de grond uit (3mm). De rand loopt schuin op, waardoor deze niet scherp is. Hierdoor trap je minder snel tegen de grondspot aan en is deze niet scherp.
  • IP67 waterdicht: De grondspots zijn volledig IP67 waterdicht. Hierdoor gaan ze niet defect door vocht, sneeuw, ijzel of regen.
  • Eenvoudig aansluiten: Aan iedere grondspot zit een 30cm lange kabel. Deze is eenvoudig te verlengen door middel van waterdichte kabelverbinder. Hierdoor sluit je eenvoudig meerdere grondspots aan op één stopcontact. (Let op deze zijn niet inbegrepen)
  • Alle keurmerken: Dit kwaliteitsproduct is uitvoerig getest op visuele en functionele eigenschappen. Hierdoor beschikken de grondspots over de volgende keurmerken: CE, EMC, ROHS
  • Garantie: Op de grondspots ontvang je 3 jaar garantie.
Grondspots met heel veel toepassingen Grondspots zijn één van de meest multifunctionele vormen van tuinverlichting. Gebruik de grondspots onder een boom om deze prachtig uit te lichten, plaats ze langs de gevel om een bijzonder lichteffect aan te brengen of gebruik ze als hoofdverlichting in de vlonder. De mogelijkheden zijn eindeloos. De grondspots nemen weinig tot geen ruimte in, waardoor je meer ruimte overhoudt voor planten en bloemen. De grondspots zijn ook zeer geschikt voor installatie in een tegel. Hierdoor kun je ze gebruiken als padverlichting. Populaire plekken waar onze klanten de grondspots installeren:
  • In de border tussen de planten
  • In tegels
  • In de vlonder
  • In de oprit
  • In de voortuin
Eenvoudig te installeren De grondspots zijn zeer eenvoudig te installeren. Aan iedere grondspot zit een 30cm lange installatiekabel. Deze verleng je eenvoudig door middel van een waterdichte kabelverbinder. De andere kant van de kabelverbinder sluit je vervolgens aan op een installatiekabel. De installatiekabel breng je vervolgens naar een stroompunt toe. Door middel van t-vorm kabelverbinders koppel je eenvoudig meerdere grondspots aan elkaar. (Let op deze zijn niet inbegrepen) Zorg dat je de grondspots altijd in een goed drainerende ondergrond plaatst. Dit kun je doen door een groter gat te maken dan de afmetingen van de grondspots en deze licht te vullen met grind. HOFTRONIC Deze LED grondspots zijn van het merk HOFTRONIC. HOFTRONIC is zowel fabrikant als verkoper van LED verlichting. Hierdoor profiteer je van de scherpste prijs, hoogste kwaliteit en beste garantievoorwaarden. Op deze grondspots ontvang je dan ook 3 jaar garantie. Defecten worden binnen deze 3 jaar kosteloos vervangen. //downloads// Datasheet: Manual Maisy: //downloads// 9x Grondspot

Materiaal:
Roestvrij staal,  RVS
Voorraad: