Roestvrijstalen HOFTRONIC Jasmin - LED Wandlamp - Up and Down Light - RVS - Rond - 2x 5W GU10 2700K Warm wit - Dimbaar - IP44 Waterdicht - Geschikt als Wandlamp Buiten, Wandlamp Badkamer en Binnen - 3 jaar garantie - Tuinverlichting gevel, muur en schutti

25,40 16,96
2 Prijzen, De beste prijs bij Into-led.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Roestvrijstaal Zilver

Over Roestvrijstalen HOFTRONIC Jasmin - LED Wandlamp - Up and Down Light - RVS - Rond - 2x 5W GU10 2700K Warm wit - Dimbaar - IP44 Waterdicht - Geschikt als Wandlamp Buiten, Wandlamp Badkamer en Binnen - 3 jaar garantie - Tuinverlichting gevel, muur en schutti

Jasmin - Moderne RVS Up and Down LED Wandlamp - GU10 2700K warm wit Op zoek naar een moderne en sfeervolle wandlamp voor buiten of binnen? Dan is deze Jasmin up and down wandlamp zeker een goede keuze. De wandlamp beschikt over twee GU10 fittingen, die reeds voorzien zijn van een GU10 lichtbron in de kleur 2700K warm wit. De wandlamp is gemaakt van een roestvrij aluminium en afgewerkt met een vochtbestendige poedercoating in de kleur geborsteld aluminium. De Jasmin wandlamp wordt volledig montageklaar geleverd, inclusief: schroeven, pluggen en een inbussleutel.  Producteigenschappen

  • Vervangbare GU10 lichtbron: De GU10 lichtbronnen van deze Jasmin wandlamp zijn verwisselbaar. Hierdoor kun je bij een defect de wandlamp voorzien van nieuwe lichtbronnen en hoef je niet de gehele wandlamp te vervangen.
  • Onderhoudsvrij aluminium: De Jasmin is gemaakt van onderhoudsvrij aluminium. Het voordeel van dit materiaal is dat het niet roest, licht is van gewicht en geen stof en vuil aantrekt.
  • AKZO-Nobel poedercoating: De geborstelde RVS kleur is aangebracht door middel van een vochtbestendige en UV-bestendige poedercoating. Hierdoor verkleurt de wandlamp niet door UV-licht of lange blootstelling aan vocht.
  • Slechts 5 Watt verbruik: De toegepaste GU10 spots verbruiken slechts 5 Watt per stuk (10 in totaal). Hiermee vervangen ze een 50 Watt halogeenspot (100 watt in totaal). Een besparing van 90% op stroomkosten.
  • Sfeervol warm wit licht: De wandlamp schijnt een sfeervol warm wit licht van 2700 graden kelvin. De ideale lichtkleur om heerlijk bij te ontspannen.
  • IP44 spatwaterdicht: Door toepassing van waterafstotende rubbers en naadloze afwerking is deze wandlamp IP44 spatwaterdicht. 
  • Dimbaar: Door de LED wandlamp aan te sluiten op een geschikte LED dimmer kun je deze traploos dimmen van 100-0%.
  • Alle keurmerken: De wandlamp is uitvoerig getest en beschikt hierdoor over alle belangrijke keurmerken: CE, EMC, ROHS, SAA. De garantie voor een hoogkwalitatieve wandlamp.
  • Garantie: Op de Jasmin wandlamp ontvang je 3 jaar garantie. Defecten worden in deze 3 jaar kosteloos vervangen.
Eenvoudige montage Zoals gezegd wordt de wandlamp volledig montageklaar geleverd. Bij de wandlamp ontvang je schroeven, pluggen, een inbussleutel en sluitringen. Je hoeft dus niet meer naar de bouwmarkt om de wandlamp op te kunnen hangen. Ook krijg je bij de wandlamp twee GU10 spots geleverd. Deze draai je eenvoudig in de wandlamp door de boven en onderkant van de wandlamp open te draaien. Je kunt de Jasmin direct op het 230 Volt lichtnet aansluiten. Hierbij hoef je geen rekening te houden met drivers of dimmers.  Voor binnen en buiten De Jasmin is volledig IP44 waterdicht. Hierdoor heeft de LED wandlamp geen last van vocht, regen, stof of andere invloeden van buitenaf. Defecten door één van deze elementen is dan ook volledig uitgesloten. Dit maakt de Jasmin geschikt voor zowel binnen als buiten. Denk hierbij aan de woonkamer, slaapkamer, badkamer en buiten. HOFTRONIC Deze Jasmin wandlamp is een kwaliteitsproduct van het merk HOFTRONIC. HOFTRONIC is zowel fabrikant als verkoper van LED verlichting. Hierdoor profiteer je van de scherpste prijs, hoogste kwaliteit en beste garantievoorwaarden. Op deze wandlamp ontvang je dan ook 3 jaar garantie. Defecten worden binnen deze 3 jaar kosteloos vervangen. //downloads// Montagehandleiding: Datasheet Jasmin: Datasheet GU10:

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: