HOFTRONIC Alvin - LED Wandlamp - Downlight - Mat Zwart - GU10 LED - 5W 400lm 3000K Warm wit - Dimbaar - IP44 Waterdicht - Geschikt als wandlamp buiten en binnen - Buitenlamp - Tuinverlichting gevel, muur en schutting - 3 jaar garantie

19,40 12,95
De beste prijs bij Into-led.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over HOFTRONIC Alvin - LED Wandlamp - Downlight - Mat Zwart - GU10 LED - 5W 400lm 3000K Warm wit - Dimbaar - IP44 Waterdicht - Geschikt als wandlamp buiten en binnen - Buitenlamp - Tuinverlichting gevel, muur en schutting - 3 jaar garantie

Ben je opzoek naar een moderne buitenlamp die met zijn moderne uitstraling perfect bij jouw wand of schutting past? Dan is deze wandlamp precies wat je zoekt! Door zijn afgeronde vorm is deze buitenlamp een echte eye-catcher. Niet alleen het design van deze buitenlamp is prachtig, de functionaliteit is eveneens optimaal. De buitenlamp beschikt over een GU10 fitting zodat je elke GU10 fitting naar wens kunt plaatsen. Bestel direct de gewenste GU10 LED spot mee. Hierdoor verwissel je héél eenvoudig een spotje mocht er een spotje defect gaan. Product eigenschappen

  • Plug & play: De set is makkelijk te installeren en wordt compleet geleverd.
  • Lange levensduur: De LED spot beschikt over een professionele bouwkwaliteit voor een lange levensduur
  • IP65 waterdicht: Waterdicht en stofdicht, zodat jij de wandlamp ook bij slecht weer buiten kunt gebruiken
  • Vervangbare lichtbron: De GU10 lichtbron is vervangbaar
  • Design: Ultra Slim, Hedendaags lamp; Elegant Design
  • Lichtkleur 2700K: Deze lichtkleur zorgt voor een warm wit licht, een prettige sfeer en verlicht objecten warm maar subtiel. Ideaal voor het verlichten van alles waar jij de ultieme warme sfeer aan wenst te geven.
  • Dimbaar: Door het gebruik van een dimmer is de lichtbron instelbaar in lichtintensiteit
  • Eenvoudige montage: Omdat de wandlamp compleet geleverd wordt inclusief alle instructies is het monteren een fluitje van een cent!
Beschermingsklasse IP65 De Alvin dimbare LED wandlamp is volledig IP65 waterdicht en stofdicht. Hierdoor kun je de wandlamp gerust het hele jaar buiten laten, zonder dat je je druk hoeft te maken over mogelijke defecten door regen, sneeuw en ijzel. Ze zijn dus bestand tegen de strengste weersomstandigheden maar niet geschikt voor onder water.

Uiteraard is de Alvin wandlamp ook zeer geschikt voor binnen. Dankzij de hoge bescherming en sfeervolle lichtkleur, kun je de wandlamp overal ophangen!
Warm wit 2700K Voorzien van een 2700K zeer warm witte lichtkleur zorgt deze wandlamp iedere ruimte waarin hij geïnstalleerd wordt zeer sfeervol en warm wordt verlicht. Pas deze lichtkleur toe in ruimtes waar je graag wilt ontspannen zoals de woonkamer of je slaapkamer. Ook in een keuken of badkamer zal deze lichtkleur niet misstaan.

Door de IP65 beschermingsgraad is het natuurlijk ook gewoon mogelijk om hem buiten te installeren zoals bij; de veranda, overkapping, carport of het tuinhuisje. Lichtbron in armatuur vervangbaar De lichtbron in het armatuur is vervangbaar met een GU10 LED lamp. Er is standaard een dimbare GU10 LED spot meegeleverd. Met een lichtopbrengst van 400 lumen. Eenvoudige montage Deze buitenlamp is eenvoudig te monteren, dankzij de aansluiting met schroefklemmen. In het pakket ontvang je schroeven met pluggen om de montage nog makkelijker te maken. Kies de juiste dimmer De LED wandlamp is optioneel dimbaar, om de opbouwspot te kunnen dimmen benodigd men wel een juiste LED dimmer. Het is belangrijk om een goede LED dimmer te installeren die compatibel is met de spots, wij hebben de LED wandlamp uitvoerig getest met de nieuwste LED dimmers én een grote collectie aan dimmers voor je bij elkaar gezocht waarmee de verlichting perfect gedimd kan worden met een uniek resultaat. 90% energiebesparing Deze GU10 LED spot verbruikt maar 5 Watt en is hierdoor tot wel 90% zuiniger ten opzichte van een halogeen spot. Doordat deze GU10 LED spot zéér zuinig in gebruik is is deze ideaal om langdurig aan te staan! Ondanks de zuinigheid van de spot geeft hij meer dan voldoende licht af met maar liefst 400 lumen en vervangt hier mee een 50 Watt halogeen spot. //downloads// Montagehandleiding: Datasheet Alvin: Datasheet GU10:

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: