Light depot - hanglamp Carve 30 - notenhout bruin - Outlet

8,26
2 Prijzen, De beste prijs bij Lightdepot.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin

Over Light depot - hanglamp Carve 30 - notenhout bruin - Outlet

Verlichting bepaalt voor een groot deel de sfeer in een woonkamer, serre, slaapkamer of zolderkamer. Ben je liefhebber van natuurlijke woonaccessoires, dan zul je zeker gecharmeerd zijn van deze hanglamp Carve. Bij het zien van zijn trendy bruine lampenkap met een fijne houten lijntextuur waan je je midden in de natuur. De bossen, de zee en de bergen waren nog nooit zo dichtbij! Is jouw interieur aan vernieuwing toe of wil je met enkele accessoires de kamer een makeover geven? Nieuwe lampen met nieuwe lampenkappen boven de eettafel of bar mogen niet ontbreken. Een pendellamp met lampenkap is online na enkele kliks besteld. Bij Besselinklicht.nl koop je een trendy hanglamp bij een vertrouwd adres en weet je zeker dat je de laagste prijs betaalt voor kwaliteitsverlichting. Ook na de aankoop kun je van ons uitstekende service verwachten. Wij zijn pas tevreden als jouw nieuwe lamp aan alle verwachtingen voldoet en jij met een grote glimlach de kamer in loopt. Carve is de lamp die je zoekt als je de natuurlijke sfeer van buiten naar binnen wilt halen. Vergroot je leefruimte en betrek de woonkamer of serre bij de tuin. De pure schoonheid van natuur en het rustgevende effect van hout kenmerken de serie Carve. In deze serie zijn lampenkappen, vloerlampen, tafellampen en hanglampen verkrijgbaar. De warme bruine aardtint voelt warm, plezierig en huiselijk aan. Het gebruik van natuurlijke stoffen verhoogt het loungegevoel.

Ga je je huis verbouwen of heb je pas een nieuwe keuken in een witte hoogglans of met houtlook? Carve laat graag zijn natural look zien en is qua hoogte tot ca. 125 cm (vanaf plafond) zelf te bepalen. De kabel is transparant en 100 cm lang. Tip: je kunt één of enkele hanglampen met bruine kap heel sfeervol boven het bargedeelte van de keuken hangen. Ook kun je verschillende Carvelampen met verschillende formaten geclusterd bij elkaar hangen om een speels effect te creëren. Een duistere hoek in de kamer is daarmee omgedoopt tot een gezellige loungehoek. Er is keuze uit een lampenkap met een diameter van 30 cm (hoogte 20 cm) en 45 cm (hoogte 23 cm). De kappen zijn donker getint en laten romantisch licht door. De buitenkant heeft een fijne belijning van houtfineer. De binnenkant is van wit pvc zodat het licht goed kan weerkaatsen. Ambacht en natuur gaan goed samen. De kappen zijn made in Holland. Ze zijn ambachtelijk met de hand gemaakt in ons kappenatelier in Duiven. Het ronde plafondkapje van mat staal heeft een diameter van 12 cm en is 2,5 cm hoog. De binnenkant heeft een handig montagebeugeltje. De lamp is geschikt voor droge ruimtes binnenshuis en is met behulp van bijgeleverde instructies en montagetoebehoren zelf monteerbaar.

Deze 'houten' lampenkap-hanglamp combinatie is 24/7 online te koop, maar je kunt ook offline de lamp eerst bekijken in de showroom. Daar kun je eveneens inspiratie opdoen, advies vragen en van dichtbij zien hoe het licht door de kap schijnt. Hanglampen Carve zijn geschikt voor toepassing van E27 lichtbronnen van maximaal 60 watt. We raden aan om enkel en alleen gebruik te maken van led lichtbronnen. Deze geven warmwit sfeerlicht met een lichtkleur van 2700 Kelvin, worden niet heet en gaan tot wel 20 keer langer mee. Zo bespaar je energiekosten en help je de natuur nu en in de toekomst. Home sweet home heeft aandacht voor Eco en design, daar is deze prachtige hanglamp met woodlook getuige van!

Materiaal:
Hout,  Houtfineer
Voorraad: