Home Sweet Home Light Depot - Hanglamp Job Ø 38 cm - Wit metaal - Industrieel

16,52
3 Prijzen, De beste prijs bij Lightdepot.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Over Home Sweet Home Light Depot - Hanglamp Job Ø 38 cm - Wit metaal - Industrieel

Oud en nieuw, retro en modern: hanglamp Job mixt de nostalgie van toen met de strakke vormen van nu. Voel je helemaal op je gemak onder een stoere metalen industrielamp zoals Job. Deze nieuwe aanwinst uit de collectie home sweet home is een lamp die zonder twijfel een krachtige boost geeft aan je interieur. De metalen lamp valt op door zijn ronde natuurlijke vormen, het roosterframe en zijn unieke kleurcombinaties. Hij is leverbaar in wit-rood, zwart-zwart/wit, zilver-grijs en koper-zwart. Durf te gaan voor contrast en laat bijvoorbeeld de witte industrielamp met het rode snoer alle positieve aandacht naar zich toe trekken. Job is een eyecatcher in een woonkamer, hal of slaapkamer en verrijkt een modern, industrieel of Scandinavisch interieur. Dankzij de combinatie van organische ronde vormen, de moderne kleuren en het stoere rooster aan de onderkant is Job een van de meest geliefde lampen van dit moment. Ook in zakelijke en creatieve kringen is deze stoere retro industrielamp een bron van inspiratie. Stel voor hoe mooi deze lamp aan het plafond hangt in een hippe kookstudio, atelier of kledingboetiek. Benadruk jouw liefde voor oud en nieuw, kleur en contrast en hang twee Job hanglampen met retro look boven jouw grote keukentafel, vergadertafel of boven een groot kookeiland. We adviseren je om Job aan te sluiten op een dimmer, zodat je na het eten, koken of werken het licht kunt aanpassen naar een zachte ambiance. Reken alvast op lang natafelen met goed gezelschap bij sfeervol licht!

Job bestaat uit drie elementen: een pendel armatuur, een grote kap met een onderdiameter van 38 cm en een draadrooster frame. Het pendel armatuur bestaat uit een plafondkap (diameter 10 cm, 2,5 cm dik), textielsnoer (100 cm) en een fittingarmatuur (16 cm hoog). De totale lengte van deze trendy retrolamp met snoer is 140 cm, zonder snoer 37,5 cm. Een gedeelte van het snoer is oprolbaar in het ronde plafondkapje, zodat je vooraf de ideale hanghoogte boven de tafel kunt bepalen. De fitting in de lamp is geschikt voor een E27 lichtbron van maximaal 60 watt. De metalen hanglamp heeft een klassiek design met een fris modern tintje, dankzij de moderne kleuren en de mooie organische rondingen. De zwarte en de witte lamp zijn mat gepoedercoat, de andere hebben een koperkleurige of zilverkleurige finish. De binnenkant van de kap is van wit glad metaal. De drie elementen van deze retro industrielamp combineer je heel gemakkelijk met hulp van bijgeleverde instructies en montagetoebehoren. In het plafondkapje bevindt zich een handig montagebeugeltje. Job is geschikt voor toepassing in droge ruimtes binnenshuis en kun je reinigen met een licht vochtig zacht doekje.

Maak je inrichting op en top stylish en combineer deze moderne retro hanglamp met een Job wandlamp of een Job XXL bureaulamp. Deze bureaulamp is even groot als een vloerlamp en heeft dezelfde kleuren, vormen en retrolook zoals de hanglamp. Bekijk in onze webshop welke kleur het beste bij jou past. Ben je dol op deze prachtige stoere lampen uit de serie home sweet home? Bestel heel gemakkelijk en snel online jouw nieuwe industrielamp en verheug je vast naast mooi licht ook op veilig licht (DEKRA keurmerk). Een bijbehorende E27 led lichtbron (dimbaar of niet dimbaar) kun je hierbij meebestellen. led lampen besparen tot 80% meer energie, gaan direct aan en worden slechts handwarm. Neem voor meer informatie of voor speciale retro lichtbronnen contact op met ons webcare team. We helpen je graag verder. Het enige wat deze Job nu nog zoekt is een mooie plek bij jouw thuis. We horen graag welke plek jij reserveert voor deze retro industrielamp!

Maat:
38cm
Materiaal:
Textiel
Voorraad: