Light depot Home sweet home LED bureaulamp Polly ↕ 28 cm - rood

20,65
3 Prijzen, De beste prijs bij Lightdepot.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood

Over Light depot Home sweet home LED bureaulamp Polly ↕ 28 cm - rood

Neem de tafel waaraan je werkt eens onder de loep: hoe belangrijk is het om goede verlichting daarbij te hebben? Natuurlijk speelt een goede, warme sfeer een grote rol, maar hoe praktisch en onmisbaar is een goed verlicht werkblad tijdens het huiswerk maken, studeren, schrijven en typen. Alleen plafondverlichting biedt niet voldoende licht en geeft vaak een storende schaduw. Een buigzame bureaulamp is onmisbaar bij elke werkplek, de flexibele arm helpt je het licht heel nauwkeurig te richten. Kijk rond in je huis of kantoor en gun iedereen iedereen een plek om prettig te werken of te studeren. Kies voor een functionele en moderne lamp met energiezuinige verlichting, aangezien er vele uren tijdens studie en werk bij het bureau worden doorgebracht.

Polly is niet groot, maar wel opvallend met zijn kleur mat rood en zijn kap in de vorm van een platte schijf. Wil je licht heel dicht op je tafelblad, dan maakt Polly een hele diepe buiging. De matte kleur voorkomt weerspiegeling van licht op de lampvoet. De flexibele hals kan maximaal 35 cm hoog en kan naar elke richting gepositioneerd worden. Dankzij de zwarte aan en uit knop op de rode voet is verlichting direct binnen handbereik en hoef je niet te zoeken naar de schakelaar. De snoerlengte van deze bureaulamp is 180 cm en aan het snoer zit een stekkeradapter. Deze lamp heeft een metalen rvs hals en een ronde kunststof voet en kap met daarin led verlichting. Er is geen gereedschap nodig om de bureaulamp in elkaar te zetten.

Bureaulampen uit de home sweet home collectie zijn anders dan anders. Ze hebben de looks volgens de laatste trends, voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn functioneel en flexibel. Bovendien zijn ze uiterst energiezuinig: de lamp wordt geleverd inclusief led lichtbron. Het led licht (niet dimbaar) verspreidt warm wit licht, gaat ca. 30.000 uur mee en verbruikt de helft minder stroom. Zo draag je bij aan een beter milieu en bespaar je geld.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: