Unilux bureaulamp Sensation, LED-lamp, zwart

158,97
4 Prijzen, De beste prijs bij Office Deals


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Unilux bureaulamp Sensation, LED-lamp, zwart

Om te voorkomen dat de lamp blijft branden en energie verbruikt als niemand hem gebruikt schakelt de UNILUX SENSATION zich automatisch uit na 15 minuten als er geen beweging wordt gedetecteerd dankzij een detector die onder de kop is geplaatst. De UNILUX SENSATION heeft vele instelmogelijkheden dankzij de 2 flexibele scharnierpunten van de arm die de bewegingen en het gebruik ervan vergemakkelijken. De SENSATION is uitgerust met krachtige LED's, die weinig verbruiken en een levensduur hebben van 40 jaar. De lamp geeft een asymmetrische verlichting die zorgt voor een betere diffusie van het licht op het werkblad.
Praktisch: met de touchdimmer is de lichtsterkte volledig instelbaar.
Smart: met de geheugenfunctietoets kunt u de helderheid aanpassen. Deze keert automatisch terug naar uw instelling wanneer u hem weer inschakelt.
Ecologische verlichting: schakelt automatisch uit na 15min wanneer hij geen beweging detecteert.
Optimale en uniforme lichtverspreiding dankzij LED's met natuurlijk licht. Het verbeterd uw zicht en verminderd de spanning en vermoeidheid van de ogen.
Flexibel verstelbaar: de lamp is verstelbaar in iedere richting dankzij de flexibele dubbele arm die het gebruik ervan vergemakkelijkt. De asymmetrische verlichting zorgt voor een brede diffusie van het licht op de werkplek.
Bescherm uw ogen: deze LED-bureaulamp biedt u kwaliteit en comfortabele verlichting. Flikkervrij voor een betere concentratie en minder vermoeide ogen.
Minder vermoeid ook na langdurig gebruik. Ideaal voor werken, lezen of studeren voor zowel thuis als op kantoor.
420 lumen.
Kleurtemperatuur: 3000K.
Verbruik: 5,5KW/1000uur.
Levensduur: 40 000 uur.

Materiaal:
Metaal
Voorraad: