Zwarte O'DADDY O’DADDY alhena buitenverlichting – tuinverlichting 400 lumen – wandlamp zonne energie - solar verlichting – bewegingsmelder / sensor met 3 standen – verlichting op zonneenergie / zonne-energie – dag/nacht sensor – hoogwaardig en luxe – led

44,99
5 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Wit Zwart-Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte O'DADDY O’DADDY alhena buitenverlichting – tuinverlichting 400 lumen – wandlamp zonne energie - solar verlichting – bewegingsmelder / sensor met 3 standen – verlichting op zonneenergie / zonne-energie – dag/nacht sensor – hoogwaardig en luxe – led

Solar wandlamp Alhena

Wandlampen zijn zeer populair. In navolging van de zeer succesvolle Galaxy en top model Castor
hebben wij nu weer 2 top modellen in huis gehaald.

Deze stijlvolle en zeer praktische solar lampen zijn een uitkomst voor iedere tuin, schutting, voor en achter deur. Door zijn 3 intelligente verlichtingsstanden kunt u de lamp gebruiken als waarschuwingslamp, sfeerlamp of praktische verlichting wanneer u deze nodig heeft.

Revolutionair is dat deze solar lampen wederom een verbetert solar paneel hebben. Door middel van deze hoogwaardige panelen kunnen de solar lampen veel meer zon en daglicht opnemen in dezelfde periode en positie als andere solar lampen in de markt. Daarnaast zijn de onderstaande 3 functies te bedienen door middel van een schakelaar aan de achterzijde.

Verlichtingsstand A:
De lamp gaat automatisch aan door middel van de dag en nacht sensor. Als het donker genoeg is gaat de lamp vanzelf branden. Dit geeft de lamp 20% van zijn totale lichtopbrengst zodat hij zuinig omgaat met zijn energie. Na 5 uur branden schakelt de lamp automatisch uit.

Verlichtingsstand B:
De lamp gaat automatisch aan door middel van de dag en nacht sensor. Bij beweging gaat de lamp branden op zijn maximale stand 400 lumen (Alhena) 800 lumen (Capella) welke vergelijkbaar is met een 40 / 80 watt lamp. Als er geen beweging is dan gaat de lamp in zijn dim-stand en geeft hij 3% van zijn totale lichtopbrengst.

Verlichtingsstand C:
De lamp gaat aan door middel van de dag en nacht sensor. In deze stand gaat het licht alleen branden wanneer er beweging wordt gedetecteerd. De lamp geeft dan 100% van zijn licht opbrengst voor ca. 30 seconden en schakelt daarna automatisch weer uit.

Specificaties:

Zeer energiezuinige wandlamp
Warm witte LED sfeerverlichting, 3000K
Volledige kunststof behuizing
100% zonne-energie, geen kabels meer nodig.
30 heldere LEDs, ca. 400 Lumen (vergelijkbaar met ca. 40 Watt lichtopbrengst).
3 Intelligente energiebesparende verlichting standen
Waterdicht volgens norm IP65.
Groot solar oppervlak, solar paneel 2.3 Watt.
Oplaadtijd bij helder zonlicht ca. 7

Materiaal:
Aluminium
Voorraad:
Vestigings adres: van der Madeweg 13
Telefoonnummer: 0205683568
KVK nummer: 33147847