HOFTRONIC™ Dimmer LED strip RGB - Plug & Play - incl. RF afstandsbediening - Flex60 & Flex120 Series

37,40 24,95
De beste prijs bij Into-led.com


Over HOFTRONIC™ Dimmer LED strip RGB - Plug & Play - incl. RF afstandsbediening - Flex60 & Flex120 Series

Dimmer LED Lichtslang Flex60 RGB Plug & Play incl. RF afstandsbedieningMet deze RGB LED lichtslang dimmer kun je de RGB lichtslang van kleur laten veranderen en dimmen. Deze lichtslang dimmer set bestaat uit de dimmer en een compacte afstandsbediening. Het aansluiten van deze dimmer op de lichtslang is erg eenvoudig doordat alle verbindingen Plug & Play zijn gemaakt. De dimmer werkt op radiofrequentie waardoor het bereik van de afstandsbediening tot maximaal 30 meter is. Hiernaast kan je via een paar eenvoudige knoppen op de controller de LED-lichtslang moeiteloos dimmen van 100% naar 10% lichtintensiteit, waardoor de gewenste helderheid voor ieder moment kan worden ingesteld. Producteigenschappen

  • Dimbaar: De RGB dimbare driver heeft fase afsnijding dimtechniek, hiermee is het dus mogelijk om de driver ook via een fase afsnijding (RC) LED Dimmer te dimmen. Houd er rekening mee dat je dan alleen kan dimmen en de strip aan/uit zetten. Met de standaard meegeleverde controller kan je wel de LED strip aan/uit zetten en alle andere functies gebruiken.
  • Meervoudige kleurverandering: Op de afstandsbediening zijn er 16 vooringestelde kleuren. Deze kan je door middel van één druk op de knop instellen.
  • Vier lichteffecten: Flash, Strobe, Fade & Smooth. Elk effect kan je gebruiken voor verschillende momenten, de Flash is goed voor een feestje en Smooth is fijn als je een rustige en toch leuke sfeer wilt creëren.
  • Vernieuwde afstandsbediening met smart learning: De handige nieuwe feature zorgt ervoor dat je controller alleen werkt met de verbonden LED Strip(s).
  • Smart memory: De RGB LED Strip heeft een slim geheugen in de driver zitten. Dit wilt zeggen dat de laatste instelling wordt onthouden zodra de LED Strip wordt uitgezet.
  • IP65 Waterdicht: De waterdichte driver kan je binnen en buitenhuis plaatsen.
  • Uitbreidbaar tot 100 meter: Door connectors te gebruiken kun je de LED strip op deze driver uitbreiden met een maximum van 100 Meter.
  • Detectiebereik tot 30 meter: De afstandsbediening werkt op een maximale afstand van 30 meter van de driver.
Dimbaar via afstandsbediening Door de multifunctionele afstandsbediening van de RGB dimmer set kan je de RGB LED strip eenvoudig bedienen. Op de afstandsbediening vind je de optie tot meervoudige kleurverandering, aan -en uitschakelen, instellen van vier lichteffecten en natuurlijk dimmen. Zo bedien je de LED strip altijd vanuit je luie stoel. Zelfs wanneer de RGB strip helemaal achterin de tuin ligt. Meervoudige kleurverandering Op de afstandsbediening vind je 16 vooringestelde kleuren, waarmee je met één druk op de knop je favoriete lichtkleur kiest. Uiteraard kun je de LED strip ook met één druk op de afstandsbediening instellen op wit. Vier lichteffecten Deze RGB LED Dimmer beschikt over vier lichteffecten die eenvoudig in te stellen zijn via de afstandsbediening:
  • Flash: Hierbij wisselt de RGB strip om de +\- 0,5-1 seconde snel van kleur
  • Strobe: In de strobe stand wisselt de RGB strip elke 2 seconde van lichtkleur
  • Fade: In de Fade stand wisselt de strip heel vloeiend van lichtkleur
  • Smooth: De smooth stand zorgt ervoor dat de RGB strip heel langzaam en zeer vloeiend overgaat in verschillende lichtkleuren
Vernieuwde afstandsbediening met smart learning functie Door de handige nieuwe features kan je nu de controller aan één of meerdere Flex60 strips koppelen. Hierdoor weet je zeker dat de controller dus alleen werkt met de verbonden LED Strip(s). De onderstaande stappen kan je volgen om de LED Strip met de controller in smart pairing modus te zetten.
  • Stap 1: Haal de stroom af van de driver.
  • Stap 2: Terwijl er geen stroom op de driver staat, houd de “aan/uit” knop ingedrukt op de controller en ga verder naar de volgende stap.
  • Stap 3: Zet de stroom terug aan op de driver terwijl je de “aan/uit” knop ingedrukt blijf houden op de controller.
  • Stap 4: Wanneer de driver stroom heeft, hou je de “aan/uit” knop voor 2 secondes nog ingedrukt. Hierna laat je de knop los en zie je een lampje op de controller flikkeren, dit betekent dat smart pairing is gelukt.
Smart memory De RGB LED Strip heeft een slim geheugen in de driver zitten. Dit wilt zeggen dat de laatste instelling wordt onthouden zodra de LED Strip wordt uitgezet. Zo heb je altijd de laatste setting wanneer je de strip weer aan zet. IP65 Waterdicht Deze RGB dimmer kun je zowel binnen als buiten toepassen. Dit komt door de hoge IP65 beschermingsklasse van de dimbare driver. Deze waarde geeft aan dat de RGB LED Dimmer zowel waterdicht als stofdicht is. De 6 geeft de stofdichtheid aan, in dit geval betekent deze waarde dat de dimmer volledig stofdicht is. De 5 geeft de waterdichtheid aan. Bij deze waarde kan de LED Dimmer in direct contact komen met water. Je kunt de dimmer echter niet onder water gebruiken, daarvoor is een IP68 waarde voor benodigd. Let op: de Plug & Play connectiepunt van de dimmer met LED Strip is niet waterdicht, hiervoor moet de connectie met waterdichte lijm worden afgedicht. Uitbreidbaar tot 100 Meter De RGB Flex 60 serie van HOFTRONIC is eenvoudig door middel van connectoren aan elkaar te verbinden. Hierdoor kun je tot wel 100 meter LED strip aansluiten op deze dimmer. Als het totaal aangesloten LED Strip meer is dan 100 meter, dan zal de lichtslang het niet doen. Bereik tot 30 meter Je kunt met de meegeleverde LED Strip controler tot 30 meter afstand van de LED Driver de lichtslang bedienen. *De afstandsbediening wordt geleverd zonder 1x CR2032 knoopcel batterij. //downloads// Handleiding afstandsbediening: Datasheet:

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: